Kosnett: Qeveria të implementoj Strategjinë Kombëtare për të Drejtën e Pronës

Ambasadori i SHBA-ve në Kosovë, Philipp Kosnett nëpërmjet një postimi në ‘Twitter’ ka porositur Qeverinë e Kosovës që të zbatojë Strategjinë Kombëtare për të Drejtat e Pronës.


“Nxis Qeverinë e Kosovës që të zbatojë Strategjinë Kombëtare për të Drejtat e Pronës”, ka shkruar Kosnett.

Më tutje ambasadori Kosnett është shprehur se drejtësia është baza për prosperitet dhe të drejtat e barabarta për gratë janë thelbësore për drejtësinë.

Gjithashtu, ai ka shtuar se zbatimi i kësaj strategjie qëndron tek qeveria edhe të gjithë qytetarët e Kosovës do të përfitojnë.

Ky është postimi i plotë i tij:

“Nxis Qeverinë e Kosovës të implementojë Strategjinë Kombëtare për të Drejtën e Pronës. Drejtësia është baza e prosperitetit dhe të drejtat e barabarta për gratë janë fondamenti i drejtësisë. Implementimi i kësaj strategjie i takon Qeverisë – dhe të gjithë qytetarët e Kosovës do të përfitojnë