Kuvendi shkon në pauzë deri në orën 15

Punimet e seancës parlamentare vazhdojnë me ndryshim të rendit të ditës.

Me 78 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, deputetët votuan ndryshimin e rendit të ditës.

Pas pushimit, kryeparlamentari Konjufca tha se do të shqyrtohet pjesa e mbetur e rendit të ditës.