Ky është komandanti i ri i stacionit policor në Kamenicë

Florim Klaiqi nga e hëna do të marr drejtimin e stacionit policor në qytetin e Kamenicës.


Klaiqi, të martën është graduar në gradën kapiten. Florim Klaiqi është inxhinier i diplomuar në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Deri më tani në këtë detyrë ka qenë Nazif Hajrizi.

Florimi është 43 vjeçar, është i martuar dhe ka dy fëmijë.

Rashit Qalaj sot ka shkarkuar shumicen e drejtorëve rajonal dhe ka filluar zëvendësimin e tyre.