Mbi 774 mijë qytetarë janë vaksinuar me dozën e dytë antiCovid-19

774.547 mijë qytetarë janë vaksinuar me dozën e dytë antiCovid-19. Ndërsa, që nga fillimi i procesit të vaksinimit në Kosovë janë dhënë 1.650.162 doza të vaksinës.

Tashmë a filluar të jepet edhe doza e tretë dhe ajo përforcuese.

Ndërkohë që Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK), ka njoftuar për 11 raste të reja me virusin korona.

E aktualisht në vend janë 314 raste aktive me COVID-19.