Mitrovicë, hajnat vjedhin para në kishë

Persona të panjohur kanë thyer derën e kishës në fshatin Suhodoll të Mitrovicë, dhe prej aty janë vjedhur një sasi e parave si dhe janë demoluar disa orendi.


Rastin e ka raportuar në polici një ankues i komunitetit serb.

Policia ende nuk ka dhënë detaje për këtë rast.

Ndërkohë, raste të vjedhjeve nëpër objekte fetare, në Kosovë, në muajt e fundit kanë pasur mjaft. Kryesisht, cak i tyre kanë qenë xhamitë.