Në spitalet e Kosovës janë të shtrirë 6 pacientë të konfirmuar me Covid-19

Në klinikat Covid-19 dhe spitalet e përgjithshme  të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës janë të shtrirë 6 pacientë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 29 të tjerë post-Covid.

Me oksigjenoterapi janë 8 pacientë, kurse  në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive janë 2 pacientë me maskë oksigjeni.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 2  pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 27  pacientë  post-covid

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 2 pacientë  me maskë oksigjeni

Spitali i Prizrenit, 1 pacient

Spitali i Pejës, 3 pacientë