Nishani: Nuk guxon të rikthehet hegjemonia serbe

Ish-presidenti i Shqipërisë, Bujar Nishani ka thënë se sot është moment kritik dhe moment kthese për historinë e Shqipërisë.

Ai ka thënë se në këtë betejë po luftohet hajnia dhe tradhtia. Nishani ka thënë se nuk guxon të rikthehet hegjemonia serbe.

Sipas tij kjo Qeveri ka punuar vetëm për xhepin e saj dhe për armiqtë e Shqipërisë.

“Ky shekull është dhe do të jetë shekulli i shqiptarëve. Ne kurrë nuk kemi qenë kundër bashkëpunimit. Ky është një projekt anti-evropian”, ka thënë ai.