Një muaj paraburgim për të miturin gjilanas, dyshohet për dhunimin e një të miture

Gjykata Themelore në Gjilan i ka caktuar masën e paraburgimit prej 30-ditësh të miturit E.B.

“Ekziston dyshimi i bazuar se i mitur ka keqpërdorur seksualit të miturën, e cila për shkak të moshës së saj nuk ka mundur të gjykojë e të vlerësojë pasojat e një marrëdhënie të tillë, e që nënkuptojnë edhe kryerjen e akteve seksuale”, thuhet në njoftim.

Me këto veprime, i pandehuri dyshohet se ka kryer veprën penale dhunimi.

“Me datë 10.12.2021 e dëmtuara është kthyer në shtëpi, duke qenë se ishte paraqitur si rast i humbur nga prindërit e saj, e njëjta së bashku me prindërit e saj është paraqitur në polici dhe ka lajmëruar rastin”, përfundon njoftimi.