Përfundon protesta e Vetëvendosjes, Kurti paralajmëron protesta tjera më masive

Kryetari i Vetëvendosjes, Albin Kurti ka folur në përfundim të protestës së sotme kundër kryeprokurorit të Shtetit, Aleksandër Lumezi.


Kurti ka thënë shkurt se do të vazhdohet me protesta edhe më të mëdha se kjo e sotmja.

“Do të vazhdojmë me tubime. Kjo është protestë e ndërmjetme, do të vazhdojmë në sheshin Skënderbe me protesta edhe më të mëdha kundër panhajnisë”, ka thënë Kurti.

Ai ka theksuar se protesta e sotme ishte kundër heshtjes dhe frikës së kryeprokurorit Lumezi, për të cilin ka thënë se është përgjegjësi kryesor për mosluftimin e krimit në Kosovë.