Policia i sekuestron armë zjarri një 19-vjeçari në Podujevë

Policia e Rajonit të Prishtinës, të premten pas pranimit të informatës se një person i dyshuar posedonte armë zjarri, në koordinim me prokurorin e shtetit, kanë ndërmarrë një operacion bastisjeje në një shtëpi, në fshatin Zakut.

Të dyshuarit A.Th, mashkull 19 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës, policia ka arritur që t’i gjejë dhe të sekuestrojë një armë zjarri (Zoraki).

Ndaj të dyshuarit është iniciuar rasti për mbajtje në pronësi, kontroll ose posedim të pa autorizuar të armës.