Policia shqipton mbi 1 mijë gjoba brenda 24 orëve dhe arreston 13 persona

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë janë shënuar 16 aksidente me të lëndua, deri 23 të tjera pa të lënduar.

Gjatë periudhës së njëjtë kohore janë shqiptuar hiç më pak se 1mijë e 194 tiketa trafiku.

Policia e Kosovës, ditën e hënë ka arrestuar 13 persona, derisa në mbajtje 7 të tjerë.

Ndërkohë, në raportin e policisë së Kosovës janë të shkruara më shumë se 23 raste që kanë ndodhur në Kosovë gjatë 24 orëve, të tilla si; sulme, kanosje, kërcënime, vjedhje, armëmbajtje pa leje, aksidente trafiku, lëndime trupore, falsifikim të parave, e të tjera.