Prishtina e paralizuar nga kolonat

Në Prishtinë, komunikacioni edhe në këto orë të pasditës vazhdon të jetë i dendur dhe shumë vështirë i kalueshëm.


Qytetarët po ballafaqohen me kolona të gjata në trafik dhe vonesa për minuta të tërë, shkruan Reporteri.net.

Siç shihet nga fotografitë, kolonat kanë nisur nga Qendra, afër Stacionit të Autobusëve e deri në Veternik.

Është bërë rutinë që trotuaret të shndërrohen në rrugë për lëvizje të veturave, këto lëvizje nëpër trotuare bënë që këmbësorët të pengohen gjatë lëvizjes.