Punëtorja e sektorit të mishit në një market të Elkosit këput dorën, publikohen pamje

Një rast i rëndë dyshohet se ka ndodhur në një prej marketeve në Kosovë. Një punëtore e marketit ka këputur dorën derisa ishte duke kryer punën  e saj. 


Lexues të Gazetës Express kanë dërguar video, ku shihet se punëtorja derisa ishte duke punuar në sektorin e mishit, e këput dorën.

Në ndihmë i del një koleg i saj, derisa gjaku shpërndahet nëpër tokë.

Express nuk ka dhënë të tjera detaje, se për cilin market bëhet fjalë, dhe se kur ka ndodhur rasti.

Ramiz Kelmendi e pranon se gruaja që këputi dorën është punëtore Elkosit, por jo në Kosovë

Policia Inspektorati i Punës flasin për rastin e këputjes së dorës së një punëtoreje në një market