Qeveria ndalon përdorimin e veturave për “punë të shtëpisë”

Qeveria e Kosovës sot ka mbajtur mbledhjen e radhës, në të cilën u morën disa vendime.


Në këtë mbledhje qeveria ka marrë vendim që veturat zyrtare të përdorën vetëm për kryerjen e detyrave zyrtare.

Kryeministri ka bërë këtë reagim pas disa raportimeve të përdorimit të veturave edhe jashtë vendit, sidomos në Shqipëri.

Kryeministri Ramush Haradinaj ka thënë se Policia e Kosovës autorizohet që te kontrollojë shoferët dhe të ju kërkoj shoferëve autorizimin zyrtarë me veturën që janë duke udhëtuar.