Rrahje në QKUK, dyshohet se ka të arrestuar

Në Qendrën Klinike Universitare dyshohet se ka ndodhur një rrahje mes disa përsonave gjatë mbramjës së djeshme.

Dëshmitarët kanë thënë se është fillimisht ka ndërhyrë sigurimi i QKUK-së dhe më pas ka arritur Policia e Kosovës.

Duke u bazuar në deklaratën e dëshimtarëvë thotë se policia ka arrestuar disa persona. Por, akoma nuk dihet nëse kanë pasur problem me stafin apo vetëm mes pacienteve.