Sërish kolona, deri në 40 minuta pritje në Merdar e te Dheu i Bardhë

Deri në 40 minuta janë pritjet në pikat kufitare Merdar e Dheu i Bardhë, ka njoftuar Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar.

Sipas njoftimit, në këto dy pika kolonat në dalje janë deri në 70 metra, derisa në pikat e tjera si Bërnjak, Vërmicë, Hani i Elezit e Jarinj, pritjet janë normale.

Fluksi i madh i mërgimtarëve që po dalin nga Kosova ka ndikuar edhe në shtimin e kolonave dhe pritjeve.