Sërish kolona, mbi tri orë pritje në Merdare

Po vazhdojnë pritjet në kufi për të hyrë në Kosovë.

Sot, në pikën kufitare në Merdar njerëzit po presin në mbi tri orë për të hyrë brenda vendit.

Sipas njoftimit nga Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar, pritje ka edhe në pikën te Dheu i Bardhë deri në dy orë, në Jarinje 40-50 minuta dhe në Muçibabë deri në 30 minuta.

Kolona te Dheu i Bardhë raportohet të jetë 1000 metra.

Një numër i madh i bashkatdhetarëve janë nisur për në Kosovë për festat e fundvitit.