SHSKUK: 10 pacientë me koronavirus dhe 29 post-COVID në trajtim

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës (SHSKUK), ka njoftuar se aktualisht në klinikat për COVID-19 po trajtohen 10 pacientë të konfirmuar dhe 29 post-COVID.

Sipas njoftimit, me oksigjenoterapi janë 8 pacientë, derisa në mjekim intensiv është duke u trajtuar 1 pacient.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 7 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 24 pacientë post-covid

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 1 pacient

Spitali i Gjakovës, 1 pacientë

Spitali i Prizrenit, 4 pacientë

Spitali i Ferizajt, 1 pacient

Spitali i Pejës,1 pacient