Të miturit në Skenderaj po bashkëjetonin, policia e kthen vajzën tek familjarët

Një femër e moshës së mitur është raportuar se ishte duke bashkëjetuar me një person po ashtu të moshës së mitur në Skenderaj.


Policia në raporton ditor njofton se palët janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit viktima është kthyer tek familjarët e saj. I dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

Ndryshe në Kosovës janë shumë të shpeshta rastet kur personat në moshë të mitur fillojnë të bashkëjetojnë.