Vjedhje e rëndë në Prishtinë, Banka TEB sulmohet me Bombë

Dukuria e vjedhjeve të bankave në Kosovë ka eskaluar edhe në një nivel tjetër të çmendurisë.


Banka TEB në orët e hershme të mëngjesur është vjedhur duke përdorur një eksploziv të rëndë.

Gazeta inFokus ka arritur të sigurojë pamjet dhe të marrë informacionet e para.

Sipas fotografi të këtij sulmi, shihet se dëmet nga shpërthimi kanë qenë shumë të mëdha.

Sipas këtyre burimeve, bankomati i kësaj banke është sulmuar me bombë dore.