VV, PDK, LDK, AKR, dhe AAK zyrtarizojnë sot koalicionin në Mitrovicë të Veriut

Partitë shqiptare bashkë me VAKAT dhe shoqërinë civile do ta kenë një kandidat të përbashkët për kryetar të Mitrovicës së Veriut.


Kjo është bërë e ditur nga Erden Atiq, që është kryetar i VV-së në Mitrovicën e Veriut.

Ai ka thënë se lajmërimi për këtë koalicion do të bëhet në orën 16:00.

Postimi i plotë:

Të nderuar qytetarë dhe media,

Kemi nderin të ju njoftojmë, që sot në ora 16:00 do të mbajmë konferencë për shtyp tek rrethi matan urës së ibrit (tek ish xhamia e urës së ibrit), ku do të prononcohemi për arritjën e marrëveshjes për bashkimin e shumicës absolute të subjekteve politike në një listë të përbashkët: LVV, PDK, LDK, AKR, AAK, VAKAT, Shoqeria Civile, dhe përfaqësues të tjerë të komuniteteve pakicë.

Gjithë të mirat!.