Xhemajli Berisha sot dekorohet me titullin “Hero i Kosovës

Në nderim të 30 vjetorit jubilar të rënies për liri të dëshmorit të kombit, Xhemajli Berisha, do të mbahet akademi përkujtimore nën patronatin e ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit.


Presidenti i Kosovës do ta dekorojë dëshmorin me titullin “Hero i Kosovës”.

Akademia do të mbahet në shtëpinë e Kulturës “Xhemajl Berisha” në Prizren në ora 12:00.