×
 • Prospect
 • Prospect

  Qetësi

  Reporteri
  14 Maj 2024 | 21:32

  Poezi nga Goethe

  Përmbi çdo maje mali
  Ka qetësi:
  Mbi asnjë maje mali
  Asgjë s’lëviz,
  As pipëtin;
  Në pyllin zoqt’ e vegjël po pushojnë:
  Prit pak, se shpejt a vone
  Gjen qetesi dhe ti.

  Shpërndaje:
  Të ngjashme
  Të ngjashme
  Prospect
  Prospect
  Prospect

  © Reporteri (R Media L.L.C.), 2019-2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

  Linku i lajmit u kopjua!