Gjyshi dhe gjyshja takojnë nipin e kthyer nga Siria

Këto përqafime plot mall, po ndodhin pas shumë vitesh distancë mes kësaj familje. Dy të moshuar po takojnë nipin dhe nusen e djalit të vrarë, pas kthimit të tyre nga Siria.