Pamjet të grave dhe fëmijëve kosovarë pas kthimit nga Siria

Gazeta Online “Reporteri.net” ka qenë e para që mbrëmë ka raportuar për kthimin në Kosovë të mbi 100 grave dhe fëmijëve kosovarë që kishin mbetur të ngujuar në kampet e luftës në Siri. Ekipi i Reporteri.net ka përcjellë nga afër zhvillimet e një natë më parë, në Prishtinë…