REPORTERI/INTERVISTA: Enis Rama

Imami Enis Rama, në një intervistë për Reporteri.net tregon se:

– Ku është Zoti në këto ditë pandemie?
– A është mëkat të mos agjerohet për shkak të COVID-19?
– A janë këto shenja të “kijametit”?

Autor: Shkumbin B. Kajtazi
Realizimi: Raif Selimi (Cut to Create Media) dhe Diellor Hana