REPORTERI/INTERVISTA: Kadri Veseli

Kadri Veseli në një intervistë për Gazetën Online ‘Reporteri.net’ thotë se VV e LDK i dërguan njerëz për të krijuar koalicion qeverisës

Autor: Mentor Gjergjaj
Realizimi: Raif Selimi (Cut to Create Media) dhe Diellor Hana