REPORTERI/INTERVISTA: Lutfi Haziri

Nënkryetari i LDK-së, Lutfi Haziri, në një intervistë për Reporteri.net, thotë se Ministrat e Qeverisë Kurti janë në listë të zezë për viza amerikane. Sipas tij, SHBA-të nuk e rrezuan Qeverinë. Ndiqeni… 

Autor: Shkumbin B. Kajtazi
Realizimi: Friends Produciton dhe Diellor Hana