Haxhi Krasniqi e bën edhe gruan ‘boksiere’

Haxhi Krasniqi është duke punuar shumë që të mbrojë titullin e kampionit evropian më 11 maj, i cili do të përballet me boksierin gjerman, Stefan Hartel.


Ai po punon shumë për të vazhduar mbretërimin në Evropë. Përveç tij, duket se boksin e pëlqen shumë edhe gruaja, Heidi Krasniqi dhe po merr mësime nga njeriu i duhur.

Ajo ka publikuar një video në Instagram duke ushtruar me burrin e saj.