Kjo është skuadra e re e PATO-s

Ish ylli i Milanit dhe Chelsea, pas largimit nga kinezët e Tijanjin Tianhai, është rikthyer në Brazil.P ato është rikthyer te skuadra e Sao Paulo, pjesë e të cilëve ka qenë edhe në sezonin 2014/2015, për të cilët kishte regjistruar 59 paraqitje.


Pato, cilësohej si një nga talentët më premtues në futboll kur në vitin 2007 iu bashkua Milanit.

Lëndimet e shumta e kthyen atë në një futbollist shumë normal, duke mos arritur asnjëherë të dëshmojë talentin e madh që kishte.