Publikohen fanellat e reja të Real Madridit, shikoni sa shumë ndryshon

Real Madridi do të ketë fanella si zakonisht të bardha, por detajet e tjera në fanellë do të jenë plotësisht ndryshe nga që kemi pare deri me tani.


“Footy Headlines” raporton se fanella e bardhë do të jetë e zbukuruar me disa vija vertikale të bardha e të shkëlqyeshme në fanellë.

Ndërsa, jakat e fanellës do të jenë të zbukurua me ngjyrë ari, njëjtë si logoja e klubit dhe e kompanisë sponsorizuese, “Adidas”.

Këto janë fanellat që janë projektuar për Real Madridin sezonin e ardhshëm: