Refere më seksi nuk keni parë

Një 20-vjeçare nga Polonia është konsideruar si arbitrja më seksi në botë. Quhet Karolina Bojar, studion për jurisprudencë dhe ka pasion futbollin.


Nuk është një futbolliste, por gjyqtare që jep drejtësi në fushën e blertë. Gjithashtu ushtron edhe modelingun, pasi format fizike do t’ia kishin zili edhe “yjet” më të famshme të pasarelave.

Karolina është një yll në shkëlqim në Instagram dhe jo vetëm.