Xhaka “bombardon” Danimarkën

Granit Xhaka ka shënuar supergolë ndaj Danimarkës dhe ka thelluar epërsinë, tani në 2 – 0.

Edhe pse nuk është këmba e tij e preferuar ai arriti që të shënoj një supergolë me këmbën e djathtë.