Zbulohet paga ‘marramendëse’ e Eroll Salihut

Anëtarësimi në FIFA dhe UEFA ka përmirësuar dukshëm gjendjen ekonomike të Federatës së Futbollit të Kosovës.


Pagat e zyrtarëve dhe punonjësve të Federatës së Futbollit të Kosovës ka për obligim që ti paguaj Federata, por jo edhe të sekretarit të përgjithshëm, shkruan Reporteri.net

Në anën tjetër FIFA paguan Eroll Salihun hiç më pak se 43 717 euro pagë vjetore apo kthyer në paga mujore i bie plot 3643 euro në muaj.

Vetëm selektori i Kosovës Bernard Challendes paguhet më shumë në FFK. Ai ka një pagë prej 300 mijë eurosh në vit./Reporteri.net/