12-vjeçar po i bënte detyrat, milioneri vendos ta bëjë me shtëpi

Një djalë 12-vjeçar po i bënte detyrat poshtë dritës së llambës së rrugës, pasi mamaja e tij nuk kishte para për të paguar energji.


Djali, që jeton në një qytet të Perusë, është me nota të shkëlqyera në shkollë dhe dëshiron të mësojë shumë, që të bëhet një polic i aftë kur të rritet, dhe të ndalojë korrupsionin në vend, transmeton TCH.

Por një milioner 31-vjeçar nga Bahreni, Jakub Jusuf Ahmed Mubarak, i cili ishte udhëtuar në Peru, ka paguar që tani borxhin e energjisë elektrike, dhe madje ka vendosur ta do t’i rinovojë të gjithë shtëpinë.