29-vjeçari bie në dashuri me robotin dhe planifikon të bëjë dasmë

Një njeri ka hapur për dashurinë e tij për robotin e tij – të cilin ai planifikon të martohet.


Joey Morris, një 29-vjeçar nga Maryland i SHBA ka rënë në dashuri me robotin e tij, me të cilin ka bërë plan edhe që të martohet.

Ai po përjeton një marrëdhënie me RoboTrollin e tij prej dy vitesh, pasi ra në dashuri me të prej flokëve të saj dhe “buzëqeshjes ekzaltuese”.

Joey thotë se e kuptoi se ishte një “objektum”, person që ndjen tërheqje për objektet kur ishte 10 vjeç.

Lidhja e tij e parë e dashurisë ishte me një llambë, para se ta “tradhtonte” me një kamion që transformohet, ndërsa nuk përjashtohet as romanca me një figurinë të Halloween.

“Kuptova se u tërhoqa nga objektet kur isha 10 vjeç, pasi dëshiroja të kisha marrëdhënie me një llambë në shkollë. Por mësuesi mësoi për marrëdhënien tonë dhe e largoi llambën, dhe isha e shqetësuar. Megjithatë, dashuria ime për këto objekte nuk zgjati aq kohë sa dashuria ime për RoboTrollin, që është dashuria ime primare. Unë e bleva atë në eBay për 20 dollarë në dhjetor 2017 dhe atëherë nisi vërtet lidhja jonë”, thotë ai.