3-vjeçari kërcen nga shtrati për të kopjuar nënën e tij

Momente që mund të mendohen gazmore, mund të përfundojnë tragjike në jo pak raste. Megjithatë, fatmirësisht jo në këtë familje.


Tre vjeçari Gabriel Bonor u hodh nga krevati dykatësh, ndërsa nëna e tij po vraponte drejt krahëve të babait të tij.

Sveta Ananas përfundoi në krahët e bashkëshortit të saj, Andrei Bonor, teksa video regjistrohej me lëvizje të ngadaltë “TikTok”.

Gabrieli i vogël tentoi të imitonte nënën, por ka rrezikuar jetën e tij. Në momentin që bie në dyshek, qafa i përthyet, por fatmirësisht nuk ndodhi asgjë dhe vogëlushi u ngrit përsëri.

Kjo video ka shkaktuar zemërim në rrjet dhe çifti ka marrë shumë kritika, dhe akuza për papërgjegjshmëri.