A jemi në luftë? Shikoni se çfarë ndodhë në një dasëm në Pejë

Pavarësisht thirrjeve të autoriteteve që mos të përdorën armët në ahengje familjare, kosovarë po e vazhdojnë traditën primitive.


Në një dasëm në Pejë, ka pasur aq shumë të shtëna me armë, sa që nuk dallohej se ai ishte dasëm apo luftë.

Dasmorët në një moment kanë dalë para sallës ku po mbahej dasma dhe kanë shtënë disa herë me armë të gjata dhe të shkurtëra, siç shihet edhe në videon e publikuar.

Kujtojmë që vetëm ditën e djeshme policia e Kosovës ka raportuar për pesë raste ku janë përdorur armët nëpër dasma.