Akademiku nga Katari publikon video me udhëzime se si duhet rrahur gratë

Një sociolog i Katarit ka nxitur reagime të shumta, pasi në mediat sociale pasi për burrat myslimanë ka publikuar një “udhëzues” përmes së cilit ai  tregon se si duhet rrahur gratë, transmeton Reporteri.net.


Abd Al-Aziz Al-Kazira demonstron se si duhet “dënuar” një grua në përputhje me ligjin islamik. Akademiku dhe udhëheqësi fetar publikoi një video shokuese në të cilën ai udhëzon myslimanët se si t’i rrahin gratë e tyre.

Ai mori një student të quajtur Naef për të demonstruar se si “nga dashuria” duhet të rrahësh një grua në mënyrë që ajo të ndjejë “fuqinë e mashkullit”.  /Reporteri.net

Shihni pamjet: