Analizat e ADN’së fundosin nënën që lindi binjakë, e pabesueshme se çfarë zbuluan mjekët

Një grua e cila kishte sjellë në jetë dy binjakë, kishte kërkuar që dy fëmijëve të saj t’u bëhej testi i ADN-së.


Mësohet se ajo dhe bashkëshorti i saj kishin kërkuar që dy binjakëve të saj t’u bëhej testi i ADN-së në mënyrë që ata të vendosnin zyrtarisht djemtë e tyre binjakë në regjistrin e qytetit.

Por nga testi i ADN-së edhe zbuluar edhe diçka tjetër. Mjekët tronditur kur rezultatet e analizave të ADN-së treguan se një nga djemtë nuk i përkiste burrit të saj. Kjo gjë ka ndodhur në Kinë.

Sipas gazetën Fujian Daily, burri kishte kohë që pyeste veten pse binjakët e tij nuk dukeshin njësoj dhe pse nuk ngjanin fare me njëri tjetrin, por kurrë nuk e kishte menduar se njëri prej tyre nuk ishte fëmija i tij.

                                                         Foto ilustruese

Pas rezolutave të ADN-së çifti është divorcuar pas rezultatit të analizave të ADN-së. Por për mjekët kjo konsiderohet si një gjë mjaft e rrallë, pasi gruaja kishte ngelur shtatzënë me dy burra në të njëjtën kohë.