Babai i bën djalit një Rolls Royce nga druri, një nga makinat më të dëshirueshme në botë

Një baba i bërit djalit të tij një makinë funksionale Rolls Royce.

Trương Văn Đạo është një nga ata prindër që jep gjithçka për fëmijët e tij.

Përkatësisht, ky artist nga Vietnami drejton punëtorinë e tij të quajtur ND Woodworking Art dhe ka ndërtuar kopje të mahnitshme të makinave, telefonave dhe shumë më tepër nga druri.

Krijimi i tij i fundit është një Rolls-Royce Boat Tail prej 28 milionë dollarësh, një nga automjetet më të dëshirueshme në botë.