Bisha kosovare që e ndal Golf II-shin me gjoks

Shkelzen Sylaj është tashmë i njohur për të gjithë. Aventurat që ia rrezikojnë edhe jetën, janë duke u bërë normale për të.


Pasi arriti ta ngris traktorin me këmbë, ai ka bërë një veprim tjetër po aq të çmendur, transmeton Reporteri.net.

Së fundmi, ai ka arritur ta ndal një Golf II, duke mos e lënë të lëviz nga vendi për disa minuta.

Shkëlzeni ka thënë se më herët ka përdoru alkool e cigare, mirëpo tani i ka lënë të gjitha që kur po merret me sport.

Siç thotë, fitnes ushtron që 3 vjet dhe për këtë kohë ka arritur të marrë aq fuqi sa ta bëjë edhe këtë veprim./Reporteri.net