Bota islame sonte kremton Natën e Mirë të Beratit

Nata e Mirë e Beratit është nata e dytë e tre muajve të shenjtë që filluan më 8 mars, ndërsa është nata e 15 e muajit Shaban.


Bota islame sonte kremton Natën e Mirë të Beratit, e cila pranohet si lajmëtare e muajit të shenjtë të Ramazanit.

Nata e Mirë e Beratit është nata e dytë e tre muajve të shenjtë që filluan më 8 mars, ndërsa është nata e 15 e muajit Shaban.

Sipas besimit islam kuptimi i kësaj nata është spastrimi nga mëkatet, falja dhe mëshira hyjnore.

Në këtë natë të shenjtë myslimanët kërkojnë falje për mëkatet e tyre.