Brenda burgut ku terroristi Tarrant do të vuajë dënimin, dalin pamjet e para (Foto)

Burgu në Okland, ose burgu Paremoremo është “shtëpia” e disa prej kriminelëve më famëkëqij në Zelandë të Re.


Brenton Tarrant, sulmuesi që në Zelandë të Re kreu sulm terrorist në dy xhami, duke vrarë 50 persona dhe duke plagosur po aq të tjerë, do të qëndroj në këtë burg gjatë vuajtjes së dënimit, ku nuk do të ketë qasje në gazeta, tv dhe radio, transmeton Reporteri.net

Përpos kësaj, ai do të jetë nën vëzhgim 24 orë dhe asnjë vizitor nuk lejohet që ta shohë.