Burrat e një fshati kosovar e festojnë Bajramin duke luajtur me kilikera

Dje me rastin e muajit të mërgimtarëve dhe me rastin e festës së Bajramit të vogël (Kurban Bajramit), në Krushën e Madhe u organizuan disa nga lojërat e moçme “kajnaka/klikera” dhe “cakërrimi i vezëve të shtëpisë”.


Ky organizim u bë për vitin e dytë radhazi, transmeton Reporteri.net.

Fotografitë që janë publikuar nga faqja e fshatit, shfaqin burrat e lumtur që po kthehen në fëmijëri.