Dasma del nga kontrolli, dasmorja ngjitet mbi çati dhe gjuan me blloka

Një martesë doli jashtë kontrollit kur kumbara u ngjit në çati, dhe festa e çmendur përfundoi në rrjetet sociale.


Derisa të pranishmit brohorisin, gruaja e cila me sa duket ka pirë pak më tepër në këtë aheng, fillon që shkatërrojë edhe çatinë e shtëpisë, transmeton Reporteri.net

Në rrjetet sociale, njerëzit pyesnin se çfarë lloj kumbare është kjo që erdhi për të shkatërruar shtëpinë.