Dasmë në kohë të koronarvirusit: 2 mjekë martohen në spital, në fund i thyejnë rregullat

Epidemiologët Jen Andonian dhe Matt Shearer kishin planifikuar të martoheshin në datën 20 mars.


Ata kishin menduar një ceremoni modeste dhe të thjeshtë prej 75 të ftuarish dhe pas celebrimit të shkonin diku të festonin.

Këto plane ia prishi kriza e koronavirusit që ka përfshirë të gjithë botën. Ata u detyruar të anulojnë dasmën e tyre, por stafi i spitalit ku ata punojnë i ka bërë surprizën më të bukur.

Të gjithë miqtë ishin të pajisur me maska dhe doreza dhe normalisht po zbatonin distancimin shoqëror për të parandaluar përhapjen e koronavirusit.

Çifti duket se e ka shijuar shumë këtë moment dhe në fund i kanë thyer rregullat duke u puthur.