Disa mënyra të “ëmbla” për ta zgjuar nga gjumi partnerin tuaj në mëngjes

Young couple lying in bed while woman sleeping and man trying to wake her up.

Zgjimi pranë partnerit është një ndjenjë e bukur, edhe nëse i urreni mëngjeset.

Të zgjohesh pranë një partneri që zgjimin tënd nga gjumi e bën më të veçantë, është ndjesi shumë e mirë.

Ka disa mënyra të “ëmbla” për ta zgjuar partnerin tuaj nga gjumi.

Puthja në qafë, mund t’i krijoj partnerin një ndjesi shumë të mirë dhe kjo konsiderohet si forma e duhur për t’a zgjuar të dashurën ose të dashurin tuaj.

Përqafimi është një tjetër formë që mund ta përdorni gjatë mëngjeseve për të zgjuar partnerin tuaj.

Afrimi pranë tij dhe përshpëritja në vesh, gjithashtu mund të jenë një zgjim i bukur nga gjumi.