Duket si një sekuencë normale e numrave, por diçka është shumë gabim – a mund ta gjeni për çka bëhet fjalë?

Truri ynë ka një aftësi të mahnitshme për të luajtur truke kur jemi përballur me situata të pazakonta dhe të papritura.


Ne njerëzit jemi të shkëlqyeshëm në bërjen e parashikimeve, por kjo gjithashtu do të thotë se kur diçka nuk përputhet me pritjet tona, ne shohim se diçka nuk shkon siç duhet.

Kohët e fundit, ngacmuesit e trurit dhe enigmat interesante janë përhapur gjithnjë e më shumë në internet, transmeton Telegrafi. Është kënaqësi e madhe të sfidoni veten, dhe pastaj t’i ndani me miqtë tuaj për të zbuluar se kush është mjeti më i mprehtë!

Jo të gjithë mund ta zgjidhin këtë provë të ndërlikuar në provën e parë. Nëse merrni kohën tuaj, atëherë me siguri do ta gjeni atë, por nëse e bëni atë një sfidë në kohën e duhur, atëherë gjërat bëhen më të vështira. Provoni dhe shihni nëse mund ta zgjidhni këtë në më pak se 20 sekonda!

Më poshtë është një sekuencë numrash nga 1 në 53, por dy numra mungojnë. Misioni juaj është të zbuloni cilat prej tyre!

Vërtetoni aftësinë tuaj

Më duhet të pranoj që nuk e bëra në provën e parë – dhe as bashkëpunëtorët e mi! Tani varet nga ju të dëshmoni se jeni të aftë. Gati? Shikoni!

Siç thashë, nuk e bëra në provën e parë. Por atëherë unë pashë një vështrim të dytë të dytë, dhe përfundimisht arrita të gjej numrat që mungojnë!

Më poshtë është përgjigjja në dy imazhe të ndara.

Numri i parë i humbur është 11.

Numri i dytë i humbur është 32.

Pra, nëse i keni parë numrat 11 dhe 32 të humbur, atëherë urime – e kaluat testin!