Dy kontrastet e jetesës në të njëjtën botë (Foto)

Fëmijët janë qenia më e pafajshme.


Edhepse jetojnë në të njëjtën botë, ata bëjnë jetë krejtësisht të ndryshme nga njëri-tjetri.

Përderisa disa ushqehen, luajnë, arsimohen dhe bëjnë një jetë të qetë, të tjerët privohen nga kjo e drejtë. Luftërat u’a bëjnë të pamundur të gëzojnë fëmijërinë e tyre si të tjerët.

Kinematografi dhe fotografi turk, Ugur Içbak, ka mbledhur disa fotografi nga momentet e fëmijëve në vendet e konflikteve, dhe i ka krahasuar ato me fëmijët e vendeve të “paqes”.